April 23, 2024

Kini Dibuka untuk Pencalonan: Edisi Pertama Anugerah Stevie® untuk Kecemerlangan Teknologi


FAIRFAX, Va., March 28, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) — Anugerah Stevie®, penganjur anugerah perniagaan terulung dunia, telah membuka pertandingan antarabangsa yang kesembilan: Anugerah Stevie® untuk Kecemerlangan Teknologi. Program Anugerah Stevie baharu ini meraikan pencapaian luar biasa individu, pasukan dan organisasi yang membentuk masa depan teknologi merentas semua sektor industri.

Individu dan organisasi di seluruh dunia layak menyertai – awam dan swasta, untung dan bukan untung, besar dan kecil. Program ini akan mengiktiraf profesional teknologi, organisasi, pencapaian, produk dan perkhidmatan terbaik dunia sejak awal 2022.

Tarikh akhir kemasukan awal, serta yuran penyertaan yang dikurangkan, ialah 2 Mei. Tarikh akhir penyertaan ialah 30 Mei, tetapi penyertaan lewat akan diterima sehingga 28 Jun dengan bayaran yuran lewat. Butiran penyertaan boleh didapati di www.StevieAwards.com/tech.

Michael Gallagher, Pengasas dan Pengerusi Eksekutif Anugerah Stevie, menyatakan keterujaan mengenai kejayaan penting Anugerah Stevie ini, “Kami sangat teruja untuk mengumumkan pembukaan pertandingan Anugerah Stevie terbaru kami, Anugerah Stevie untuk Kecemerlangan Teknologi. Ketika kami meraikan 22 tahun sejak penubuhan pertandingan Anugerah Stevie yang pertama pada tahun 2002, pelancaran ini memenuhi visi yang ditunggu-tunggu. Dengan kategori yang berbeza berbanding program sedia ada kami, pertandingan ini menyediakan peluang unik untuk pemula, perniagaan kecil, syarikat dan individu yang berfikiran ke hadapan untuk menonjolkan pencapaian teknologi mereka di pentas global yang berprestij.”

Program ini menampilkan lebih daripada 250 kategori merentasi 20 kumpulan industri teknologi, dengan set kategori yang lebih luas untuk Teknologi Maklumat. Kumpulan kategori termasuk:

Setiap tahun, pertandingan Anugerah Stevie menerima lebih daripada 12,000 pencalonan dari semua jenis dan saiz organisasi di lebih daripada 70 negara. Pemenang Anugerah Stevie yang lalu termasuk Cisco Systems, Inc., DP DHL, EY Global Services Limited, HCLTech, IBM Corporation, LLYC, Proctor & Gamble, Samsung, Toyota, Verizon, Viettel Group dan banyak lagi.

Juri yang menampilkan lebih daripada 100 eksekutif di seluruh dunia akan menentukan pemenang Anugerah Stevie Emas, Perak dan Gangsa. Pemenang akan diumumkan secara terbuka pada 7 Ogos dan diraikan pada gala anugerah bersama dengan Anugerah Stevie® tahunan kesembilan untuk Majikan Hebat pada 16 September di Marriott Marquis Hotel, New York City.

Perihal Anugerah Stevie
Anugerah Stevie dianugerahkan dalam sembilan program: Anugerah Stevie Asia-Pasifik, Anugerah Stevie Jerman, Anugerah Stevie Timur Tengah & Afrika Utara, The American Business Awards®, The International Business Awards®, Anugerah Stevie untuk Majikan Hebat, Stevie Anugerah untuk Wanita dalam Perniagaan dan Anugerah Stevie untuk Jualan & Khidmat Pelanggan, dan program Anugerah Stevie terbaharu, Anugerah Stevie untuk Kecemerlangan Teknologi. Pertandingan Anugerah Stevie menerima lebih 12,000 penyertaan tahunan daripada organisasi di lebih daripada 70 buah negara. Stevie mengiktiraf prestasi cemerlang di tempat kerja di seluruh dunia dengan memberikan penghormatan kepada pelbagai jenis dan saiz organisasi dan warga yang menyokongnya. Ketahui lebih lanjut tentang Anugerah Stevie di http://www.StevieAwards.com.

Maklumat Hubungan:
Nina Moore
+1 (703) 547-8389
Nina@StevieAwards.com

Foto yang dilampirkan bersama pengumuman ini tersedia di https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/91ea8fc2-fd10-4e4b-ac13-67f99083a926Source link

OR

Scroll to Top