May 18, 2024

Pengumuman Panggilan Penyertaan Dikeluarkan untuk Annual International Business Awards® ke-21®


FAIRFAX, Va., Feb. 26, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) — ABC kini menerima pencalonan untuk International Business Awards® ke-21, pertandingan anugerah perniagaan utama dunia, menarik pencalonan daripada organisasi di lebih daripada 70 buah negara dan wilayah pada setiap tahun.

Semua individu dan organisasi di seluruh dunia—awam dan swasta, untung dan bukan untung, besar dan kecil—boleh menyerahkan pencalonan kepada International Business Awards. Tarikh akhir penyertaan awal dengan yuran penyertaan yang dikurangkan ialah 10 April. Tarikh akhir penyertaan ialah 8 Mei, tetapi penyertaan lewat akan diterima sehingga 12 Jun dengan bayaran yuran lewat. Butiran penyertaan boleh didapati diwww.StevieAwards.com/IBA.

Juri yang menampilkan lebih daripada 150 eksekutif di seluruh dunia akan menentukan pemenang Anugerah Stevie Emas, Perak dan Gangsa. Pemenang akan diumumkan pada 14 Ogos dan diraikan di bankuet gala di Eropah pada Oktober ini (tarikh dan lokasi akan disahkan).

International Business Awards mengiktiraf pencapaian dalam setiap faset di tempat kerja. Kategori termasuk:

Terdapat banyak ciri baharu dan disemak semula bagi International Business Awards untuk 2024:

  • Terdapat pelbagai Kategori Penyelesaian Teknologi baharu untuk Kecerdasan Buatan dan Penyelesaian Pembelajaran Mesin, dibahagikan kepada subkategori untuk penyelesaian Kewangan, Generatif (audio, grafik, teks, video), Penjagaan Kesihatan dan lain-lain. Terdapat kategori teknologi baharu tambahan untuk Keselamatan Siber, Pengurusan Aset Digital, Pengalaman Pekerja Digital dan Pusat Pengetahuan/Tapak Bantuan.
  • Terdapat banyak Kategori Acara baharu untuk Acara Penyebab & Hijau baharu termasuk Pengalaman CSR, Sumbangan Pekerja & Kesukarelawanan, Acara Inklusif dan Pengalaman/Acara Jenama lain mengikut jenis termasuk Pengalaman Tergamifikasi, Pengalaman Pop-Up dan Pengalaman Mengasyikkan.
  • Terdapat kategori baharu yang diletakkan di seluruh kumpulan kategori bagi Anugerah Pengurusan Produk & Produk Baharu, Anugerah Tapak & Aplikasi Mudah Alih, dan Anugerah Laman Web.

Pemenang Anugerah Stevie dalam IBA 2023 termasuk Ayala Land Inc. (Filipina), Anexa BPO (Mexico), Empire Eagle Food (Taiwan), EY Global Services Limited (USA), IBM Corporation (Worldwide), LLYC (Sepanyol), Ooredoo Group (Qatar), Saudi Aramco (Arab Saudi), TalkLife (United Kingdom), Turkish Aerospace (Turki), HALKBANK (Turki), The Dubai Digital Authority (Emiriah Arab Bersatu), Viettel Group (Vietnam) dan banyak lagi.

Perihal Anugerah Stevie
Anugerah Stevie disampaikan dalam lapan program: Anugerah Stevie Asia-Pasifik, Anugerah Stevie Jerman, Anugerah Stevie Timur Tengah & Afrika Utara, The American Business Awards®, The International Business Awards®, Anugerah Stevie untuk Majikan Hebat, Stevie Anugerah untuk Wanita dalam Perniagaan dan Anugerah Stevie untuk Jualan & Khidmat Pelanggan. Pertandingan Anugerah Stevie menerima lebih daripada 12,000 penyertaan setiap tahun daripada organisasi di lebih daripada 70 buah negara. Menghormati organisasi daripada semua jenis dan saiz dan orang di belakangnya, Stevies mengiktiraf prestasi cemerlang di tempat kerja di seluruh dunia. Ketahui lebih lanjut tentang Anugerah Stevie di http://www.StevieAwards.com.

Maklumat Hubungan:
Nina Moore
+1 (703) 547-8389
Nina@StevieAwards.com

Foto yang mengiringi pengumuman ini boleh didapati di https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/bfd82c2d-0486-47b4-8122-630fc25eb97cSource link

OR

Scroll to Top