June 24, 2024

AI-Media Dedahkan Lexi Tool Kit Dipertingkatkan di NAB 2024


NEW YORK, April 10, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) — AI-Media, peneraju global dalam kapsyen dikuasakan AI, bersedia untuk memperkenalkan dua produk baharu di Pameran NAB 2024 yang berprestij, yang dijadualkan dari 14-17 April di Las Vegas Amerika Syarikat. Terkenal dengan inovasi canggihnya yang berkhidmat dalam industri penyiaran, tawaran terkini AI-Media; LEXI DR (Disaster Recovery) dan LEXI Recorded bersedia untuk merevolusikan pasaran kapsyen.

Selain mempamerkan pelbagai kemas kini produk seperti LEXI dan rangkaian pengekod IP dan SDI kami, AI-Media teruja untuk mempamerkan produk LEXI DR baharu, penyelesaian terobosan yang memastikan penghantaran kapsyen tanpa gangguan walaupun ketika menghadapi gangguan awan dan ketersambungan. Dengan LEXI DR, penyiar dijamin bahawa kapsyen mereka akan sentiasa disiarkan dengan gangguan yang minimum hasil penyepaduan aliran kerja kapsyen yang lancar, pelayan lebihan di premis dan pilihan persediaan fleksibel melalui mesin maya atau perkakasan. Penyelesaian ini menawarkan 99.99% masa aktif kapsyen, kebolehskalaan sehingga 10 contoh tersedia bagi setiap unit LEXI DR serta keyakinan bahawa data yang selamat dengan penyulitan dan langkah keselamatan yang teguh. LEXI DR mencontohi komitmen AI-Media untuk menyediakan penyelesaian kapsyen yang boleh diandalkan, berdaya tahan dan selamat untuk industri penyiaran.

AI-Media juga akan memperkenalkan LEXI Recorded, yang direka untuk menyelaraskan proses kapsyen untuk kandungan yang dirakam. Penyelesaian ini menawarkan kelajuan pusing balik yang tidak pernah berlaku sebelum ini dan kecekapan kos menjadikannya sesuai untuk klip berita, sorotan dan promosi yang sensitif masa. LEXI Recorded mempunyai ciri gah seperti pemprosesan pukal, ketepatan melebihi 98%, jenis output fail yang fleksibel, pilihan berbilang bahasa, serta boleh disepadukan ke dalam aliran kerja kapsyen supaya fail boleh diberi kapsyen tanpa meninggalkan sistem pengurusan media. Dengan LEXI Recorded, penyiar boleh memastikan kapsyen kandungan rakaman mereka yang cepat dan kos efektif dengan ketepatan dan kemudahan yang tiada tandingan.

“Di AI-Media, kami berdedikasi untuk menolak sempadan inovasi demi memenuhi keperluan pelanggan kami yang kian berkembang,” kata James Ward, Ketua Pegawai Jualan di AI-Media. “Kami teruja untuk memperkenalkan LEXI Recorded dan LEXI DR di Pameran NAB 2024, mempamerkan usaha berterusan kami untuk mencapai kecemerlangan dalam teknologi kapsyen. LEXI DR mewakili komponen terunggul dalam mencapai automasi kapsyen penuh. LEXI DR melengkapkan automasi proses kapsyen. Sebelum ini, campur tangan manusia berfungsi sebagai sandaran, tetapi LEXI DR merevolusikan perkara ini dengan menghapuskan keperluan pengawasan manual.”

Sebagai tambahan kepada pelancaran produk, AI-Media akan menampilkan “Stesen Inovasi” di reruai NAB mereka yang membolehkan peserta meneroka teknologi baharu dan menarik yang merupakan sebahagian daripada peta jalan produk syarikat. Pratonton akan mempamerkan kemajuan dalam AI generatif dan aplikasinya dalam mencipta model topik, juga dirujuk sebagai kamus tersuai. Model topik ini meningkatkan ketepatan dengan menawarkan cadangan perkataan dan sebutan yang berkaitan secara kontekstual berdasarkan tema, topik dan hal perkara. Selain itu, pratonton akan menampilkan inovasi seperti sarikata atau alih suara, serta perihalan audio automatik. AI-Media dapat memanfaatkan pengalaman penyiaran selama berdekad-dekad untuk memastikan penyelesaian kapsyen mereka saling beroperasi merentas aliran kerja, piawaian video dan wilayah yang berbeza. Sebagai inovator terkemuka dalam industri kapsyen, AI-Media kekal komited untuk memacu kemajuan dan membentuk masa depan media yang boleh diakses di seluruh dunia.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai AI-Media dan penyelesaian kapsyen terobosannya, lawati:

AI-Media: AI-Media.tv

LEXI DR (Disaster Recovery): https://hubs.ly/Q02rWtMD0

LEXI Recorded: https://hubs.ly/Q02rWtLS0

Mengenai AI-Media:

Ditubuhkan di Australia pada 2003, AI-Media ialah syarikat teknologi perintis yang mengkhusus dalam penyelesaian aliran kerja kapsyen yang inovatif. Sebagai peneraju global, AI-Media menyediakan teknologi dan penyelesaian kapsyen dan terjemahan yang dikuasakan AI berkualiti tinggi secara langsung dan dirakam kepada pelbagai pelanggan dan pasaran di seluruh dunia. Buat pertama kalinya pada Februari 2024, AI-Media dapat mendedahkan data terobosan yang mempamerkan keunggulan produk kapsyen AInya, LEXI, berbanding aliran kerja manusia tradisional. Pencapaian ini mengukuhkan lagi kedudukan AI-Media sebagai peneraju teknologi AI terulung dalam penyelesaian aliran kerja kapsyen secara langsung dan dirakam. Dengan komitmen untuk menggunakan pengalaman industri kami yang mendalam dan teknologi AI yang canggih untuk mencipta penyelesaian yang menyelaraskan dan memudahkan proses, AI-Media memperkasakan penyiar terkemuka, perusahaan dan agensi kerajaan di seluruh dunia untuk memastikan kebolehcapaian dan keterangkuman yang lancar dalam kandungan mereka. Ai-Media (ASX: AIM) memulakan dagangan di ASX pada 15 September 2020.

Foto yang dilampirkan bersama pengumuman ini tersedia di https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/0fde5af3-8765-4882-abaa-03746dcde8af


            Source link

OR

Scroll to Top