May 27, 2024

Anugerah Stevie® Mengumumkan Pemenang dalam Anugerah Stevie® Tahunan Ke-18 untuk Jualan & Khidmat Pelanggan


FAIRFAX, Virginia, April 17, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) — Pemenang dalam Anugerah Stevie® tahunan ke-18 untuk Jualan & Perkhidmatan Pelanggan, yang diiktiraf sebagai anugerah perkhidmatan pelanggan dan anugerah jualan terbaik dunia, telah diumumkan pada malam Jumaat di majlis gala di Las Vegas, Nevada, AS, yang dihadiri oleh lebih daripada 400 eksekutif dari seluruh dunia.

Senarai lengkap Pemenang Stevie mengikut kategori boleh didapati di http://www.StevieAwards.com/Sales.

10 organisasi yang paling dihormati dalam Anugerah Stevie untuk Jualan & Khidmat Pelanggan Tahun 2024 menerima trofi Anugerah Stevie Grand (“pameran terbaik”). Calon tidak dapat memohon Anugerah Grand Stevie secara langsung. Pemenang ditentukan oleh sistem mata berdasarkan jumlah anugerah yang dimenangi, serta mempunyai purata skor tertinggi dalam kategori terpilih.

DP DHL Worldwide yang memenangi Anugerah Stevie dengan 13 Emas, 18 Perak dan 14 Gangsa, merupakan organisasi yang paling dihormati tahun ini, memperoleh trofi Anugerah Grand Stevie terbaik. Dalam susunan menurun, organisasi di bawah telah diberikan trofi Anugerah Grand Stevie dalam Anugerah Stevie 2024 untuk Jualan & Perkhidmatan Pelanggan bagi pihak mereka sendiri dan/atau pelanggan. Terdapat seri bagi tempat kesembilan antara Toco Warranty dan Purpol Marketing Limited.

 1. DP DHL (Seluruh dunia), 96 mata
 2. IBM (Armonk, NY, AS), 64 mata
 3. Support Services Group, Inc. (Waco, TX, AS), 49 mata
 4. Allianz Services Pvt Ltd (Trivandrum, Kerala, India), 39 mata
 5. Sales Partnerships, Inc. (Broomfield, CO, AS), 38.5 mata
 6. UPMC Health Plan (Pittsburgh, PA, AS), 31 mata
 7. Blackhawk Network (Pleasanton, CA, AS), 26 mata
 8. VIZIO Inc. (Irvine, CA, AS), 22 mata
 9. Toco Warranty ( Los Angeles, CA, AS), 19 mata
  Purpol Marketing Limited (Chippenham, United Kingdom), 19 mata

Pemenang terkenal lain dengan tiga Anugerah Stevie Emas termasuk Alight Solutions (Lincolnshire, IL, AS), Optum (Eden Prairie, MN, AS) dan WNS (Holdings) Limited (Mumbai, India).

Organisasi yang memenangi gabungan lima atau lebih Anugerah Stevie Emas, Perak atau Gangsa termasuk TransPerfect Translations, New York, NY, AS (lapan), VMware (Broadcom), Palo Alto, CA, AS (tujuh), Intuit, Toronto, Kanada (tujuh), Avetta, Lehi, UT, AS (tujuh), SAP, Seluruh dunia (tujuh), ValueSelling Associates, Inc., Carlsbad, CA, AS (enam), Element Electronics, Winnsboro, SC, AS (enam), Voya Financial, New York, NY, AS (enam), CivicPlus, Manhattan, KS, AS (lima), Capital Rx, New York, NY, AS (lima), Datasite, Minneapolis, MN, AS (lima), Inspiro, Makati City, Filipina (lima), Loveholidays, London, UK (lima), OpenGov, San Francisco, CA, AS (lima), QNB Finansbank, Istanbul, Turki (lima) dan Qualitest Group, Bridgewater, NJ, AS (lima).

Lebih 2,300 pencalonan daripada organisasi pelbagai saiz dan dalam hampir setiap industri telah dinilai dalam pertandingan tahun ini. Pemenang ditentukan oleh purata mata lebih daripada 200 profesional di seluruh dunia dalam tujuh jawatankuasa penghakiman khusus.

Penyertaan telah dipertimbangkan dalam lebih daripada 60 kategori untuk pencapaian perkhidmatan pelanggan dan pusat hubungan, antara lain termasuk Pusat Hubungan Terbaik, Anugerah Inovasi dalam Perkhidmatan Pelanggan dan Jabatan Perkhidmatan Pelanggan Terbaik; 60 kategori untuk pencapaian jualan dan pembangunan perniagaan, bermula daripada Pengarah Jualan Terbaik kepada Amalan Latihan Jualan Terbaik dan Pencapaian dalam Automasi Jualan serta kategori untuk mengiktiraf produk dan perkhidmatan baharu dan penyedia penyelesaian.

Pemenang dalam satu kategori khas Etika Perkongsian Jualan dalam Anugerah Jualan, turut diumumkan dan diiktiraf pada majlis 12 April. Anugerah ini mengiktiraf organisasi untuk amalan terbaik dan pencapaian dalam menunjukkan standard etika tertinggi dalam industri jualan. Integrity Solutions dari Nashville, TN, AS ialah pemenang Stevie Emas dalam kategori ini. Pemenang Perak ialah Better Way Health (Kennesaw, GA, AS), Stateside Affairs (Manasquan, NJ, AS), dan Desiderate (New South Wales, Australia). Pemenang Gangsa Stevie ialah Alright Retiree Health Solutions (Chicago, IL, AS), Belkins (Dover, DE, AS), Rootstack (Panama), Shell International Aviation (Makati, Philippines), TCN (St. George, UT, USA), dan Yuksekbilgili Egitim & Danismanli (Istanbul, Turki).

Pemenang Anugerah Stevie® Pilihan Umum 2024 untuk Perkhidmatan Pelanggan Kegemaran diumumkan pada 4 April, turut diberi penghormatan pada gala anugerah 12 April. Pemenang Anugerah Stevie Pilihan Umum menerima Anugerah Stevie Pilihan Umum kristal yang diidamkan yang ditentukan oleh undian awam di seluruh dunia.

Pembentangan telah disiarkan secara langsung melalui Vimeo dan tersedia untuk ditonton dalam talian.

Pencalonan untuk Anugerah Stevie bagi Jualan & Khidmat Pelanggan edisi 2025 akan diterima mulai Julai ini. Kit kemasukan boleh diminta di http://www.StevieAwards.com/Sales.

Perihal Anugerah Stevie
Anugerah Stevie disampaikan dalam sembilan program: Anugerah Stevie Asia-Pasifik, Anugerah Stevie Jerman, Anugerah Stevie Timur Tengah & Afrika Utara, Anugerah Perniagaan Amerika®, Anugerah Perniagaan Antarabangsa®, Anugerah Stevie untuk Majikan Hebat, Anugerah Stevie untuk Wanita dalam Perniagaan, Anugerah Stevie untuk Jualan & Khidmat Pelanggan, dan Anugerah Stevie baharu untuk Kecemerlangan Teknologi. Pertandingan Anugerah Stevie menerima lebih daripada 12,000 penyertaan setiap tahun daripada organisasi di lebih daripada 70 buah negara. Menghormati organisasi daripada semua jenis dan saiz dan orang di belakangnya, Stevies mengiktiraf prestasi cemerlang di tempat kerja di seluruh dunia. Ketahui lebih lanjut tentang Anugerah Stevie di http://www.StevieAwards.com.

Penaja Anugerah Stevie tahunan ke-18 untuk Jualan & Khidmat Pelanggan termasuk Sales Partnerships, Inc. Support Services Group, Inc. dan ValueSelling Associates, Inc.

Maklumat Hubungan Media:
Nina Moore
+1 (703) 547-8389
Nina@StevieAwards.com

Foto yang mengiringi pengumuman ini boleh didapati di https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/e0520bf9-f814-4189-9d3f-b3a1f8a31877Source link

OR

Scroll to Top