June 14, 2024

Duck Creek Anjurkan Sidang Kemuncak One Duck Creek Tahunan untuk Membina Perhubungan, Kekitaan dan Masyarakat


COLUMBIA, South Carolina, April 18, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) — Hari ini, Duck Creek Technologies, penyedia penyelesaian pintar yang mentakrifkan masa depan hartanah dan mangsa (P&C) dan insurans am, menganjurkan Sidang Kemuncak One Duck Creek di Columbia, South Carolina, menyatukan pekerja dari seluruh dunia. Para hadirin diiktiraf atas peranan mereka dalam banyak majlis dan program yang membantu Duck Creek mewujudkan budaya kecemerlangan dalam insurans dan teknologi.

Kumpulan pelbagai itu akan bersidang dalam dua hari akan datang untuk membincangkan matlamat dan objektif tahun lalu dan merancang masa depan untuk terus mempertingkatkan budaya pemenang anugerah Duck Creek. Duck Creek berusaha untuk memupuk budaya kekitaan dan hormat-menghormati yang mendengar dan menghargai setiap suara.

“Sebagai syarikat global, kami menyedari kepentingan mempunyai tenaga kerja yang pelbagai dan terangkum yang mencerminkan komuniti dan pelanggan yang kami berikan khidmat,” kata Amy Bayer, Pengarah Global DE&I, Penglibatan & Budaya di Duck Creek. “Kami percaya program DE&I kami adalah penting untuk kakitangan kami, begitu juga kelebihan strategik yang membolehkan kami berinovasi, bekerjasama dan memberikan penyelesaian yang lebih baik untuk pelanggan kami. Sidang Kemuncak One Duck Creek ialah peluang terbaik untuk meraikan pencapaian kami, berkongsi amalan terbaik dan saling memberi inspirasi untuk terus membina budaya yang hebat.”

Sidang Kemuncak itu dimulakan dengan Mike Jackowski, Ketua Pegawai Eksekutif Teknologi Duck Creek. Jackowski akan menekankan kepentingan mempromosikan nilai-nilai syarikat yang kukuh yang memberi tumpuan kepada kepelbagaian, kesaksamaan, keterangkuman dan kekitaan (DEI&B) dan pengalaman pekerja yang positif. Sidang Kemuncak itu juga menampilkan penceramah utama yang memperkasakan pekerja untuk berhubung dan mempelajari tentang tempat kerja dan budaya lain yang berjaya.

“Kami berbesar hati untuk mengiktiraf dan meraikan latar belakang, idea dan pengalaman yang berbeza dibawakan oleh pekerja kami ke Duck Creek,” kata Courtney Townsend, Ketua Pegawai Warga Kerja di Duck Creek Technologies. “Memupuk persekitaran kekitaan dan keterangkuman adalah asas pengalaman pekerja yang luar biasa dan sumber kelebihan daya saing dan inovasi. Tempat kerja global kami yang fleksibel dan didahulukan membolehkan kami menarik dan mengekalkan bakat terbaik, tanpa mengira lokasi, dan memperkasakan pekerja kami untuk bekerja dengan cara yang sesuai dengan keutamaan dan keperluan mereka.”

Salah satu acara kemuncak tahunan itu ialah acara impak sosial. Tahun ini, Duck Creek telah bekerjasama dengan Badan Amal Ronald McDonald di Columbia. Para hadirin sidang kemuncak akan menyokong program Pack-a-Smile mereka, menawarkan ahli keluarga terdekat kanak-kanak yang menerima rawatan di hospital tempatan makanan tengah hari yang cepat berkhasiat. Ini membolehkan ahli keluarga tidak perlu meninggalkan katil atau tertanya-tanya bila atau dari mana makanan mereka seterusnya akan datang.

Mengenai Duck Creek Technologies 
Duck Creek Technologies ialah penyedia penyelesaian pintar yang mentakrifkan masa depan industri hartanah dan kemalangan (P&C) dan insurans am. Kami adalah platform tempat sistem insurans moden dibina, membolehkan industri memanfaatkan kuasa awan untuk menjalankan operasi tangkas, pintar dan malar hijau. Ketulenan, tujuan dan ketelusan adalah teras kepada Duck Creek, dan kami percaya insurans harus ada untuk individu dan perniagaan pada bila-bila masa, di mana dan cara mereka amat memerlukannya. Penyelesaian peneraju pasaran kami tersedia secara kendiri atau sebagai suite penuh dan semuanya tersedia melalui Duck Creek OnDemand. Sila layari www.duckcreek.com untuk mengetahui lebih lanjut. Ikuti Duck Creek pada saluran sosial kami untuk maklumat terkini – LinkedIn dan X

Hubungan Media: 
Dennis Dougherty 
dennis.dougherty@duckcreek.comSource link

OR

Scroll to Top