June 24, 2024

Giambattista Valli memukau Barcelona semasa Malam Pengantin


BARCELONA, Sepanyol, April 22, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) — Persembahan fesyen yang paling eksklusif di Barcelona Bridal Fashion Week telah mempesonakan lebih 450 tetamu semalam yang menikmati persembahan unik di bangunan bersejarah Llotja de Mar. Maison Giambattista Valli meraikan persembahan koleksi pengantin eksklusif mereka semasa Malam Pengantin, malam gala acara yang dianjurkan oleh Fira de Barcelona dengan sokongan Kementerian Perniagaan dan Buruh Catalonia.

Dalam persembahan luar biasa, 30 ciptaan Giambattista Valli bersinar dengan cahaya tersendiri. Persembahan itu merupakan kemuncak siluet, mewakili pameran komprehensif konsep pengantin kontemporari Encik Valli, menjemput penonton menyaksikan manifestasi visinya, diterjemahkan ke dalam persembahan yang merangkumi intipati keperibadian, berkongsi impian dan perayaan dan cinta.

Persembahan fesyen itu menampilkan sepuluh pakaian daripada “Koleksi Cinta” yang ketiga, sepuluh siluet ikonik daripada “Koleksi Cinta” yang pertama dan kedua serta sepuluh ciptaan Haute Couture, memberi inspirasi kepada kemegahan dan keindahan Ateliers, meninggalkan ritual perkahwinan klasik dan memberi tumpuan kepada kepentingan emosi “detik” dan kegembiraan perayaan. Diselitkan dengan estetika dan kecemerlangan indah Maison, pakaian Valli menonjol dengan kelebihan kontemporari, sama ada melalui garisan yang bersih, volum yang tidak dapat dilupakan atau butiran yang tidak dijangka diilhamkan oleh personaliti daripada kumpulan khayalan baharu – rakan Encik Valli. Gabungan klasik dan moden ini menarik minat ramai pengantin di seluruh dunia yang mencari gaun pengantin yang unik, dalam gaya Valli tulen dan terikat dengan penceritaan peribadi mereka sendiri.

Pereka berprestij itu gembira selepas persembahan itu dan berkata bahawa, “Saya memilih Barcelona dan Minggu Fesyen Pengantin untuk kemunculan sulung Koleksi Cinta 3 saya kerana itu merupakan acara yang menarik khalayak pelbagai peminat fesyen, pereka, pembeli dan media dari seluruh dunia, dan memberikan saya keterlihatan global maksimum dan peluang untuk kejayaan.” Beliau menambah, “Di samping itu, suasana romantis dan kosmopolitan Barcelona sangat sesuai dengan tema koleksi saya, yang meraikan cinta dan percintaan.”

Malam Pengantin Barcelona mempunyai penonton yang mewah dan barisan hadapan, termasuk gadis it, model dan ikon fesyen antarabangsa Olivia Palermo, model dan countess Lara Cosima Henckel von Donnersmarck, stylist dan pereka Pelayo Diaz, pelakon Hiba Abouk, pelakon dan model Blanca Romero, model Marco Llorente, dan pengacara TV dan pelakon Marta Torné, antara personaliti lain.

Imej tersedia di sini

Untuk pertanyaan media sila hubungi:

Salvador Bilurbina
E-mel: sbilurbina@firabarcelona.com
telefon: +34628162674Source link

OR

Scroll to Top