June 14, 2024

Mutual Benefit Group Memenangi Anugerah Pelanggan Piawai Kecemerlangan Duck Creek di Formation ‘24


BOSTON, May 30, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) — Duck Creek Technologies, sebuah penyedia penyelesaian pintar yang menentukan masa depan industri hartanah dan kasualti (P&C) dan insurans am, memilih Mutual Benefit Group (MBG) sebagai pemenang Anugerah Pelanggan Piawai Kecemerlangan 2024 di Formation ’24 di Dallas.

Anugerah Pelanggan Piawai Kecemerlangan Duck Creek mengiktiraf pelanggan yang telah mencapai tahap kecemerlangan tertinggi melalui pelaksanaan penyelesaian Duck Creek dan mempunyai visi untuk memajukan perniagaan mereka, sambil membayangkan semula masa depan insurans.

MBG memperoleh Anugerah Pelanggan Piawai Kecemerlangan kerana menyepadukan penyelesaian teks Perisian SPLICE dan Penyelesaian Tinjauan SPLICE NPS bersama Duck Creek OnDemand Claims.

MBG sedang berusaha untuk menambah baik proses tuntutannya agar lebih diperibadikan dan proaktif terhadap pemegang polisinya dengan memastikan mereka dimaklumkan pada setiap titik perjalanan. MBG memanfaatkan perkongsian dan integrasi Duck Creek dan SPLICE untuk meningkatkan pengalaman tuntutan. Ini membolehkan MBG menggunakan penyelesaian tuntutan yang inovatif sambil memastikan pelanggan mereka dimaklumkan secara baik dengan data yang betul pada masa yang tepat.

MBG telah diperkenalkan kepada SPLICE pada Persidangan Formation Duck Creek Technologies 2022 di Orlando, Florida. SPLICE menawarkan produk komunikasi pengalaman pelanggan automatik – iaitu penyelesaian teks yang inovatif dan automatik. Matlamat projek ini ialah untuk menyokong transformasi digital MBG dengan mengguna pakai program komunikasi strategik ini.

Hari ini, MBG sentiasa memaklumkan kepada pelanggan tuntutan mereka dengan teks melalui tiga belas titik sentuhan tuntutan yang berbeza. Platform Duck Creek juga telah dikonfigurasikan untuk mendokumenkan fail tuntutan secara automatik apabila pemberitahuan SPLICE dihantar dan mengelog sebarang ralat yang mungkin berlaku.

Keserbagunaan dan sokongan SPLICE dan Duck Creek membenarkan MBG untuk menyepadu sepenuhnya dan mengautomasikan mesej sambil mengekalkan keupayaan untuk turut mencetuskan mesej teks secara manual. Dengan mempunyai penyelesaian mesej teks yang mematuhi dengan ciri pemperibadian dan integrasi luar biasa yang masih boleh disesuaikan dengan mudah untuk bekerja dengan data dan keperluan MBG telah menjimatkan masa bagi pekerja MBG sambil mengekalkan segalanya dalam Duck Creek tanpa mengorbankan nilai teras MBG dan melindungi kesejahteraan ekonomi, keselamatan dan hubungan sedia ada pemegang polisi.

“Mutual Benefit Group (MBG) ialah syarikat yang benar-benar mengambil berat tentang pengalaman pemegang polisi,” kata Jenna Ha, Naib Presiden Operasi, MBG. “Mereka telah bekerjasama dengan SPLICE untuk memastikan pemegang polisi sentiasa dikemas kini dengan maklumat yang betul dan pada masa yang sesuai, mereka juga telah melaksanakan aplikasi dan program tinjauan Thrive™ kami untuk sentiasa menambah baik pengalaman pihak dalaman dan pemegang polisi. SPLICE teruja untuk terus bekerjasama dengan MBG dalam inisiatif pengalaman pelanggan dan pekerja selanjutnya.”

Duck Creek meraikan kejayaan luar biasa MBG dalam Industri Insurans P&C.

Perihal Duck Creek Technologies

Duck Creek Technologies ialah penyedia penyelesaian pintar yang mentakrifkan masa depan industri hartanah dan kasualti (P&C) dan insurans am. Kami merupakan platform yang membina sistem insurans moden yang membolehkan industri memanfaatkan kuasa awan untuk menjalankan operasi yang tangkas, pintar dan berterusan. Ketulenan, tujuan dan ketelusan adalah teras kepada Duck Creek. Kami percaya insurans harus tersedia untuk individu dan perniagaan ketika, di tempat dan dengan cara mereka paling memerlukannya. Penyelesaian peneraju pasaran kami tersedia secara tersendiri atau sebagai suite penuh, semuanya tersedia melalui Duck Creek OnDemand. Sila layari www.duckcreek.com untuk mengetahui dengan lebih lanjut. Ikuti Duck Creek di saluran sosial kami untuk mendapatkan maklumat terkini – LinkedIn dan X.

Perihal MBG

MBG mengkhususkan untuk mencipta pengalaman insurans yang memberi manfaat kepada anda. Kami telah menyediakan perlindungan insurans untuk kereta, rumah dan perniagaan sejak tahun 1908; kami bekerja dengan tekun setiap hari untuk membantu membina dan melindungi kesejahteraan ekonomi anda serta menyediakan keselamatan bagi anda. Kami dikenali kerana hubungan yang erat bersama pemegang polisi dan ejen; kerana kakitangan kami yang responsif, mesra, berpengetahuan; dan kerana perkhidmatan tuntutan yang secara konsisten memperoleh tahap kepuasan yang tinggi, terutamanya 97.5% berdasarkan tinjauan pemegang polisi tahun 2022.

Maklumat Hubungan Media
Carley Bunch
carley.bunch@duckcreek.comSource link

OR

Scroll to Top