June 13, 2024

Pertunjukan Aneka Ragam Cina, Ride the Wind 2024, Berjaya Mempamerkan Bakat Antarabangsa


CHANGSHA, China, May 12, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) — Pertunjukan aneka ragam Cina, “Ride the Wind 2024”, sebuah muzikal hebat yang diterbitkan oleh Mango TV, telah menjemput 36 orang wanita cemerlang daripada semua peringkat umur dari seluruh dunia untuk turut sama berhibur. Persembahan pentas mereka yang cemerlang, mempamerkan banyak gaya unik, melonjakkan persembahan menjadi platform utama untuk perkongsian budaya antarabangsa.

Penyanyi Vietnam, Suni, bekas ahli kumpulan gadis super Korea Selatan, Kara, Nicole Jung dan pelakon Thailand, Mai Davika, semuanya mengambil bahagian dalam persembahan yang menakjubkan itu.

Dalam persembahan sulung, Suni mempersembahkan tarian reben, memukau penonton dengan melakukan gerakan yang mencabar. Bahasa Mandarinnya yang cemerlang turut mengagumkan peserta lain. Nicole Jung juga menjadi sorotan, mempersembahkan tarian punggung identitinya sambil menyanyikan lagu “Mr”. Mai Davika membuat penampilan yang menakjubkan dengan memakai gaun merah cerah untuk mempersembahkan lagunya yang paling popular “Can I Call You Mine” dalam bahasa Thai.

Suni, Nicole Jung dan ahli kumpulan dalam “Ride the Wind 2024”
[Foto: Ihsan daripada Mango TV]

Semasa pertandingan kumpulan rasmi, Suni, Nicole Jung dan Mai Davika bekerjasama dengan peserta lain untuk cabaran menyanyi bukan sahaja lagu berbahasa Mandarin, tetapi juga dalam pelbagai gaya. Suni dan Nicole Jung bekerjasama untuk mempersembahkan persembahan pentas yang hebat dan mencabar yang dipanggil “The Mist”. Mai Davika jelas berusaha gigih dalam menuturkan bahasa Mandarinnya semasa menyampaikan lagu “Magical”.

Tidak kira apa pun keputusan akhir, para peserta telah membina persahabatan yang mendalam melalui kerja berpasukan ketika menyelesaikan cabaran sukar ini.

Dalam “Ride the Wind 2024”, peserta dari negara berbeza dengan kemahiran dan latar belakang budaya yang berlainan telah mempersembahkan persembahan pentas mereka. Acara yang menakjubkan itu membuktikan bukan sahaja pesta visual, tetapi juga peluang untuk penonton kagum dengan persembahan kepelbagaian budaya global dan integrasi budaya.

Maklumat hubungan media
Liu Shiyi
shiyi@mgtv.com

Foto yang mengiringi pengumuman ini boleh didapati di https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/bc385bf5-551b-4c1c-8548-63cfa923f921Source link

OR

Scroll to Top