June 24, 2024

Duck Creek Technologies Meraikan Pemenang Inovasi expert.ai dan Cognizant di Formation ‘24 Hatch-a-Thon


BOSTON, May 25, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) — Duck Creek Technologies, penyedia penyelesaian pintar yang mentakrifkan masa depan insurans hartanah dan kasualti (P&C) serta insurans am, dengan bangga mengumumkan pemenang Hatch-a-Thon tahunannya di Formation ’24. Daripada ramai peserta yang menyertai, rakan kongsi penyelesaian expert.ai dan penyepadu sistem Cognizant muncul sebagai pemenang dengan mempamerkan penyelesaian perintis mereka yang dikhususkan untuk memudahkan industri insurans.

Duck Creek Technologies menyaksikan pelbagai penyertaan yang mengagumkan pada tahun ketiga mereka menjemput peserta ekosistem luaran dan peserta persidangan ke Hatch-a-Thon. Acara ini menghimpunkan pasukan dalaman dan komuniti pembangun bagi menghasilkan idea baharu untuk terus memudahkan kerumitan dan memupuk inovasi dalam industri insurans. Acara ini menggalakkan rakan kongsi ekosistem untuk membentangkan idea yang memberikan tumpuan kepada mengekalkan sentuhan manusia dalam industri, meneroka sinergi dalam operasi insurans dan menyepadukan teknologi bagi meningkatkan pengalaman pelanggan.

Maraton Hatch-a-Thon menerima 40 penyertaan dan setiap penyertaan dinilai secara terperinci oleh jawatankuasa Duck Creek Innovation Anywhere. Penyertaan dinilai berdasarkan kriteria seperti inovasi, impak produk, impak perniagaan dan pelaksanaan. Tiga peserta akhir rakan kongsi penyelesaian yang menyerlah, expert.ai, Glia dan Milliman serta tiga peserta akhir penyepadu sistem yang hebat, Capgemini, Coforge, dan Cognizant, telah dipilih untuk membentangkan idea mereka di pentas Formation ‘24 dan hadirin telah berpeluang untuk menyaksikan pembentangan peserta akhir serta mengundi penyelesaian yang paling inovatif.

Pemenang utama Formation ‘24 Hatch-a-Thon telah dipilih dan expert.ai dari kategori rakan kongsi penyelesaian serta Cognizant dari kategori penyepadu sistem telah dinobatkan sebagai pemenang. Pasukan pemenang rakan kongsi penyelesaian tahun ini dari expert.ai telah membentangkan penyelesaian perintis mereka, iaitu Pematuhan Rawatan Kesihatan dengan tuntutan Soal Jawab, yang membantu pasukan meningkatkan rawatan bagi pesakit tercedera dan mengurangkan kos pemilik insurans dengan menandakan pelan penyedia tidak patuh daripada panduan. Manakala pasukan juara penyepadu sistem dari Cognizant mempamerkan ciptaan hebat mereka, Pembantu Tuntutan Nextgen, yang memperkasakan pelaras kerugian untuk menjana tindak balas kontekstual dengan cerapan yang bermakna bagi mempercepatkan keputusan dan peruntukan tuntutan pantas.

“Komitmen tanpa belah bahagi oleh Duck Creek dalam mendorong kemajuan dan memudahkan kerumitan dalam industri global insurans hartanah dan kasualti serta am ditunjukkan melalui dedikasi kami memupuk inovasi dan kerjasama,” kata Luis Amadeo, Naib Presiden Kanan Strategi & Inovasi Produk di Duck Creek Technologies. “Menerusi acara seperti Hatch-a-Thon dan ekosistem rakan kongsi kukuh kami, Duck Creek mampu mendorong kemajuan baharu untuk pelanggan kami”.

Perihal Duck Creek Technologies

Duck Creek Technologies adalah penyedia penyelesaian pintar yang menakrifkan masa depan industri insurans hartanah dan kasualti (P&C) serta am. Kami merupakan platform yang membina sistem insurans moden yang membolehkan industri memanfaatkan kuasa awan untuk menjalankan operasi yang tangkas, pintar dan berterusan. Keaslian, tujuan dan ketelusan ialah teras bagi Duck Creek dan kami percaya insurans perlu berada di samping individu dan perniagaan pada masa, tempat dan dalam cara yang paling mereka perlukan. Penyelesaian terkemuka kami di pasaran tersedia secara tunggal atau dalam suit penuh, dan semuanya tersedia melalui Duck Creek OnDemand. Sila lawati www.duckcreek.com untuk mengetahui lebih lanjut. Ikuti Duck Creek di saluran sosial kami untuk mendapatkan maklumat terkini – LinkedIn dan X.

Hubungan Media:
Carley Bunch
carley.bunch@duckcreek.comSource link

OR

Scroll to Top