May 20, 2024

Lantronix Mengumumkan Pelancaran Percepxion™, Platform Perisian Awan Baharu untuk Peranti IoT


IRVINE, Calif., Feb. 23, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) — Lantronix Inc. (NASDAQ: LTRX), hari ini pembekal global bagi penyelesaian pengiraan dan kesalingsambungan IoT, mengumumkan Percepxion™, platform Cloud IoT Edge Solutions baharunya. Percepxion diprakonfigurasikan ke dalam gerbang IoT Lantronix yang memenangi anugerah, penghala, penjejak dan suis untuk menyediakan pengurusan kitaran hayat peranti yang selamat dan komprehensif. Platform Percepxion dengan cekap menskalakan pasang atur pinggir daripada serantau ke global dan diuruskan melalui anak tetingkap kaca tunggal yang intuitif.

“Platform Percepxion menyediakan penyelesaian IoT yang mudah digunakan kepada pelanggan kami yang diprakonfigurasikan pada produk sambungan dan pengiraan kami,” kata Jacques Issa, naib presiden Pemasaran di Lantronix Inc. “Ciri berbilang penyewa Percepxion membolehkan B2B penyelesaian, menjana aliran pendapatan tambahan untuk pelanggan akhir kami.”

Pemasangan jauh peranti Lantronix termasuk peruntukan automatik sifar sentuhan yang diuruskan melalui Percepxion. Perisian tegar, konfigurasi dan sijil yang diperlukan tapak dimuatkan dari jauh untuk memastikan komunikasi data selamat dan peranti yang patuh. Ia sesuai untuk pengurusan infrastruktur kritikal, pengurusan armada, bandar pintar dan penyelesaian pinggir IoT hujung ke hujung yang lain.

Ciri-ciri Percepxion utama termasuklah:

  • Keselamatan yang Teguh. Percepxion memudahkan kemas kini perisian untuk mengekalkan keselamatan siber peranti yang teguh. Platform awan mematuhi keperluan keselamatan yang kompleks daripada pejabat keselamatan korporat untuk peranti, akses data dan pengguna, memastikan integriti dan kerahsiaan merentas keseluruhan penyelesaian.
  • Operasi Peranti Masa Nyata. Percepxion membolehkan akses jauh masa nyata untuk mendiagnosis dan menyelesaikan masalah serta kemas kini melalui udara dengan kumpulan terpilih dan pemantauan automatik yang menjana makluman dan pemberitahuan untuk meminimumkan masa henti sistem.
  • Penyepaduan dan Analisis Data yang Berkuasa. Papan pemuka tersuai Percepxion menyediakan kebolehlihatan atas permintaan data telemetri peranti. Analisis trend menyediakan cerapan pinggir untuk meningkatkan kecekapan dan mencipta aplikasi penyelenggaraan jangkaan. Perusahaan yang menggunakan kelongsong boleh mengakses data menggunakan perkhidmatan API Percepion untuk operasi tanpa kepala.

Pendekatan holistik Percepxion terhadap penyelesaian pinggir IoT mempercepatkan masa kepada hasil dengan memudahkan pengurusan dan penyelenggaraan pinggir sambil menyediakan bantuan dan jaminan jangka panjang kepada pelanggan.

Perkhidmatan Percepxion untuk Peranti Lantronix

Dihantar sebagai perkhidmatan, platform awan berbilang penyewa Percepxion menyediakan perniagaan dengan pengurusan kitaran hayat peranti yang komprehensif melalui Web dan aplikasi mudah alih. Ia ditawarkan dengan Sokongan Teknikal Tahap, waranti terhad dan perkhidmatan pilihan lain yang digabungkan.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Percepxion dan menyemak tawaran percubaan percuma 60 hari, lawati https://www.lantronix.com/percepxion/.

Perihal Lantronix

Lantronix Inc. ialah pembekal global bagi penyelesaian IoT pengiraan dan kesalingsambungan yang menyasarkan industri pertumbuhan tinggi termasuk Bandar Pintar, Automotif dan Perusahaan. Produk dan perkhidmatan Lantronix memperkasakan syarikat untuk mencapai kejayaan dalam pasaran IoT yang semakin berkembang dengan menyampaikan penyelesaian yang boleh disesuaikan yang menangani setiap lapisan Tindanan IoT. Penyelesaian pinggir termaju Lantronix termasuk infrastruktur Pencawang Pintar, sistem Infotainment dan Pengawasan Video, ditambah dengan Pengurusan Luar Jalur (OOB) termaju untuk Pengkomputeran Awan dan Pinggir.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati Laman Web Lantronix.

Pernyataan “Safe Harbor” di bawah Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Swasta 1995: Sebarang pernyataan yang dinyatakan dalam siaran berita ini yang tidak sepenuhnya bersifat sejarah dan fakta, termasuk tanpa pernyataan had yang berkaitan dengan penyelesaian, teknologi dan produk dan jangkaan kami mengenai pengurusan kami serta pertumbuhan dan keberuntungan masa depan kami. Pernyataan prospektif ini adalah berdasarkan jangkaan semasa kami dan tertakluk kepada risiko dan ketidakpastian besar yang mungkin menyebabkan hasil sebenar, perniagaan masa hadapan, keadaan kewangan atau prestasi kami berbeza secara material daripada hasil sejarah kami atau sebarang pernyataan prospektif yang dinyatakan atau tersirat yang terkandung dalam siaran akhbar ini. Potensi risiko dan ketidakpastian termasuk, tetapi tidak terhad kepada, faktor seperti kesan negatif atau keadaan ekonomi serantau dan dunia yang semakin teruk atau ketidakstabilan pasaran ke atas perniagaan kami, termasuk kesan ke atas keputusan pembelian oleh pelanggan kami; keupayaan kami untuk mengurangkan sebarang gangguan dalam rantaian bekalan, pembekal dan vendor kami disebabkan oleh wabak COVID-19 atau wabak lain, peperangan dan ketegangan baru-baru ini di Eropah, Asia dan Timur Tengah, atau faktor lain; tindak balas masa depan dan kesan krisis kesihatan awam; risiko keselamatan siber; perubahan dalam undang-undang, peraturan dan tarif kerajaan A.S. dan asing yang digunakan; keupayaan kami untuk berjaya melaksanakan strategi pengambilalihan kami atau menyepadukan syarikat yang diambil alih; kesukaran dan kos untuk melindungi paten dan hak proprietari lain; tahap keberhutangan kami, keupayaan kami untuk membayar hutang dan sekatan dalam perjanjian hutang kami; dan sebarang faktor tambahan yang disertakan dalam Laporan Tahunan kami pada Borang 10-K untuk tahun fiskal berakhir 30 Jun 2023, yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (“SEC”) pada 12 Sept. 2023, termasuk dalam bahagian bertajuk “ Faktor Risiko” dalam Butiran 1A Bahagian I laporan sedemikian, serta dalam pemfailan awam kami dengan SEC yang lain. Faktor risiko tambahan boleh dikenal pasti dari semasa ke semasa dalam pemfailan masa hadapan kami. Pernyataan prospektif yang disertakan dalam siaran akhbar ini hanya berkuat kuasa pada tarikh penerbitan dan kami tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemas kini pernyataan prospektif ini untuk menggambarkan peristiwa atau keadaan yang berlaku seterusnya.

© 2024 Lantronix, Inc. Hak cipta terpelihara. Lantronix ialah tanda dagangan berdaftar. Tanda dagangan dan nama dagangan lain adalah milik pemilik masing-masing.

Hubungan Media Lantronix:
Gail Kathryn Miller
Pengurus Pemasaran
Korporat & Komunikasi
media@lantronix.com
949-212-0960

Juruanalisis dan Hubungan Pelabur Lantronix:
Jeremy Whitaker
Ketua Pegawai Kewangan
investors@lantronix.com
949-450-7241Source link

OR

Scroll to Top