May 18, 2024

Dana Peluang Neutral Pasaran Aset Digital ML Tech Capai Kejayaan Enam Bulan Dagangan Langsung


MIAMI, April 25, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) — ML Tech, platform pengurusan kekayaan aset digital terkemuka, dengan kerjasama ARB Fund Management LLC, mengumumkan Dana Peluang Neutral Pasaran Aset Digital (“Fund”) mencapai pencapaian penting: enam bulan perdagangan langsung dengan rekod prestasi yang boleh diaudit. Fund berpangkalan di Pulau Cayman dan tersedia untuk pelabur global.

Dana Peluang Neutral Pasaran Aset Digital terdiri daripada strategi neutral delta seperti arbitraj kadar pembiayaan, arbitraj HFT, perdagangan asas, serta strategi neutral pasaran termasuk nilai relatif, arbitraj statistik dan strategi kuantitatif lain. Pendekatan pelaburan ML Tech Capital menggabungkan berbilang strategi kuantitatif untuk memaksimumkan peningkatan modal sambil meminimumkan risiko dengan tidak mengambil pandangan pasaran yang berarah.

“Kami berterima kasih atas sokongan pelabur, rakan kongsi dan pasukan kami dan percaya saluran baharu ini akan membolehkan kami terus mencipta nilai dalam pengurusan aset digital, sambil menyediakan cara yang mudah dan berkesan untuk mendapatkan pendedahan dalam kelas aset mata wang kripto yang pesat berkembang. Bagi pelabur yang mencari pendedahan kripto terurus secara aktif yang diuruskan oleh pasukan kuantitatif berpengalaman dengan pengalaman mendalam dalam aset digital, matlamat kami adalah untuk menyediakan pilihan sistematik sepenuhnya yang canggih” kata Leo Mindyuk, Ketua Pegawai Eksekutif, Ketua Pegawai Maklumat dan Pengasas Bersama ML Tech. Ketua Pegawai Eksekutif ARB Fund Management LLC, John Klimek berkata, “Peralihan kepada dana kripto adalah detik penentu bagi industri dan bagi pelabur yang arif untuk memanfaatkan peluang alfa dalam pasaran aset digital. Saya percaya ML Tech berada di barisan hadapan dalam ruang ini memandangkan pengalaman mereka dalam pasaran aset digital.” Fund menawarkan peluang kepada pelabur untuk mengakses pulangan terlaras risiko yang menarik dalam kelas saham USD, BTC dan ETH. Kelas saham BTC dan ETH akan mendapat manfaat daripada alfa (pendedahan syiling asli) dan juga beta (pulangan yang dijana oleh strategi di atas pendedahan syiling).

ML Tech yang beribu pejabat di Miami diasaskan oleh bekas pedagang aset digital dan kuantitatif, alum MIT Leo Mindyuk dan pakar infrastruktur perdagangan, Markus Leballeux. Sebagai tambahan kepada Fund baharu, firma itu menawarkan platform Akaun Terurus Secara Berasingan (SMA) bukan jagaan yang membolehkan pelabur memilih portfolio gabungan. Sama seperti platform, Fund ini sesuai untuk pelbagai pelabur, termasuk pejabat keluarga, yayasan token, dana kepada dana, pelombong kripto dan individu bernilai tinggi. Fund memerlukan pelaburan minimum $100,000 dan tempoh berkurung selama setahun dengan struktur yuran standard industri. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pelaburan dalam Fund atau SMA, sila hubungi pasukan di allocators@mltech.ai.

Mengenai ML Tech

Diasaskan pada 2020, ML Tech ialah platform pelaburan bukan jagaan yang membolehkan pelabur memilih daripada pilihan khusus strategi perdagangan kripto yang sistematik sepenuhnya, disokong oleh alat pengurusan risiko dan pelaporan menyeluruh ML Tech. Melalui tawaran SMA dan Fundnya, ML Tech menyediakan penyelesaian komprehensif yang merapatkan jurang antara pelabur institusi dan peluang alfa unik yang hanya tersedia dalam pasaran aset digital.Source link

OR

Scroll to Top